Title Image

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Wanneer u ‘s ochtends uit bed komt, tijdens het sporten of op vakantie. Door weer en wind blijft uw permanente make-up altijd op z’n plaats. U heeft de gehele dag door een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Ik ben daarvoor opgeleid bij Ecuri Cosmetics, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Nog steeds volg ik af en toe mastertrainingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van de docenten en de ervaring die ik zelf heb opgedaan bij Anjoëlle (voorheen Ariane Inden Cosmetics) en in de Lancôme Schoonheidssalon, is uw garantie voor kwaliteit.

Prijzen

Consult (± 15 min) Gratis


Ogen
– Boven eyeliner (± 75 min) € 160,-
– Onder eyeliner (± 60 min) € 140,-
– Boven- en onder eyeliner (± 90 min) € 260,-

Wenkbrauwen / hairstroke (± 90 min) € 260,-

Let op! Prijzen zijn inclusief 1 nabehandeling (binnen 4 weken)

Bijwerken (± 60 min)
– 1 jaar na behandeling – U betaalt 1/3 van de behandeling
– 2 jaar na behandeling – U betaalt 2/3 van de behandeling
– 3 jaar na behandeling – U betaalt de gehele behandeling

Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor de behandeling

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen bij uw specialiste.


Kleurintensiteit: Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Liever ruim vooraf of erna.

Hygiëne: Om hygiënische redenen mag u gedurende acht dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantieplannen.

UV-licht: Zolang de huid nog niet volledig hersteld is, zijn de pigmenten bijzonder gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende acht dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.

De eerste dagen na de behandeling: Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, maar deze moeten uit zichzelf loslaten. In dit verband is het dan ook af te raden om in de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken.