Title Image

Permanente Make-up

Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Wanneer u ‘s ochtends uit bed komt, tijdens het sporten of op vakantie. Door weer en wind blijft uw permanente make-up altijd op z’n plaats. U heeft de gehele dag door een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.


Ombré Powder Brows

Ombré Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor
wenkbrauwen. Bij Ombré Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt.


Powder Brows

Bij Powder Brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. De naam zegt het al; “Powder”. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof u uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder heeft ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 1 jaar uw wenkbrauwen moet laten bijwerken om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.


Hoe worden (Ombré) Powder Brows gecreëerd?

Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald / hygiëne module in de lederhuid geplaatst. Dit lijkt op tatoeëren maar in de permanente make-up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat kun je een zacht poeder effect creëren.


De Lancôme schoonheidssalon werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Tijdens de intake bespreken we de wensen en verwachtingen. De wenkbrauwen worden eerst voorgetekend naar de vorm van het gezicht en uw wensen. Daarna bepalen we de kleur en na akkoord starten we de behandeling.

Na de behandeling geef ik nazorg instructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces.


Voordelen

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens


Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.


Prijzen

Consult (± 15 min) Gratis


Wenkbrauwen (Ombré / Powder)
– Nieuw (2 behandelingen) € 325,-
– Bijwerken (1 beh.) binnen 12 maanden € 95,-
– Bijwerken (1 beh.) tussen 12- 24 maanden € 150,-

Eyeliner boven
– Nieuw (2 behandelingen) vanaf € 175,-
– Bijwerken (1 behandeling) vanaf € 75,-

Eyeliner onder
– nieuw (2 behandelingen) € 155,-
– Bijwerken (1 behandeling) € 55,-


Eyeliner boven en onder
– Nieuw (2 behandelingen) vanaf € 295,-
– Bijwerken (1 behandeling) vanaf € 95,-