Title Image

Lichaamsbehandelingen

In de Lancôme Schoonheidssalon kunt u terecht voor verschillende ontspannende lichaamsbehandelingen. Tijdens de schoonheidsbehandelingen werk ik uitsluitend met de producten van het merk Lancôme. Wilt u uw huid verbeteren of gewoon eens heerlijk in de watten worden gelegd? Maak dan snel een afspraak!

Reiniging

Rugreiniging (+/- 30min) € 27,50

Heeft u last van onzuiverheden op de rug? Kies dan voor een reinigende behandeling. Deze behandeling bestaat uit een rug peeling met vapozone. Alle oneffenheden worden verwijderd en als afsluiting een heerlijk zuiverend masker om de rug te herstellen. Hierdoor ziet uw huid er direct weer stralend en verfrist uit. Daarnaast heeft de behandeling een gunstig effect op uw doorbloeding en stimuleert celvernieuwing.

Massages

Rug-, nek-, schoudermassage (+/- 30 min) € 29,50
Lichaamsmassage (+/- 60 min) € 59,50,-

Een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte knedingen en strijkingen. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen!

Hotstone

Hotstone massage (+/- 50 min) € 49,50

Een Hotstone massage wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan uw lichaam. De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.

Een Hotstone massage is een weldadige warmte massage die spanning verlicht en zorgt voor een totale relaxatie van zowel lichaam en geest.