Title Image

DS V-Line Collageendraden

DS V-Line Collageendraad behandeling

 

De trend voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen in ons huid verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Je wilt hier graag wat aan doen maar het liefst op een natuurlijke manier zonder naalden en zonder pijn. Dan is deze behandeling geschikt voor jou. 

 

Hoe werkt de collageendraad behandeling

 

In de salon werk ik met de originele gepatenteerde DS V-Line Collageendraden. Met een speciaal tangetje in combinatie met het unieke stamcelserum worden de draden in de rimpel aangebracht. Deze draad zakt in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als ware de rimpel omhoog”. 

 

Het resultaat

 

Na de eerste behandeling is er vermindering van fijne lijntjes en de elasticiteit van de huid wordt hersteld. Het advies is om deze behandeling in kuurverband te doen. Hierbij wordt de behandeling 3-5 keer om de 10-14 dagen uitgevoerd.

Om een optimaal resultaat te behouden is één herhaal behandeling iedere 3-4 maanden noodzakelijk. Bij ieder persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk. 

 

Prijzen

 

      •  €85,-  Meet & Treat; max 5 draden in 1 zone van het gezicht (bijv. voorhoofd/ ogen) *
      • €149,- Volledig gezicht; max 12 draden *
      • €10,-   per extra draad

 

*Deze behandelingen zijn inclusief een voorbereidende gezichtsbehandeling voor het optimale resultaat.

 
 

Voorbeelden