Salon woensdag 3 maart 2021 weer open!

  |   nieuws

Het doet mij dan ook een genoegen u als klant te kunnen melden dat de Lancôme Schoonheidssalon weer open mag op woensdag 3 maart 2021. Dit tevens in een geheel vernieuwde wachtruimte en salon. De salon heeft een make-over gekregen en u kunt plaats nemen op een nieuw aangekochte behandelstoel.

BELANGRIJK:
Alle klanten die ik heb moeten annuleren worden door mij persoonlijk telefonisch benaderd voor het maken van een nieuwe afspraak.
Om dit eerlijk te laten verlopen zal ik op chronologische volgorde van geannuleerde afspraken klanten opnieuw inplannen en hun hiervan op de hoogte brengen.

CORONA MAATREGELEN:
Echter blijven de corona maatregelen van kracht om u als klant inclusief mijzelf te beschermen tegen besmetting van het COVID-19 Coronavirus voor/ tijdens en na een behandeling.

In het kort uitgelegd draag ik zorg voor een met desinfectant (ontsmettingsmiddel op basis van minimaal 70% alcohol) gereinigde salon, schone handdoeken voor/ tijdens en na iedere behandeling.

Voor u als klant gelden de volgende regels:
1. Klanten met (lichte) klachten zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts/ lichaamstemperatuur verhoging moeten thuis blijven en melden spoedig doormiddel van telefoneren naar de Lancôme Schoonheidssalon dan wel BeautyX winkel dat men niet kan komen door bovengenoemde klachten.
2. U volgt aanwijzingen op van het personeel van de BeautyX winkel zodra u deze betreed.
3. U komt op tijd! Maximaal 5 minuten voor uw afspraak zodat niet teveel mensen zich in de wachtruimte beneden bevinden op een kortere afstand dan 1,5 meter. Volg hierbij daarom ook de aanwijzing van het BeautyX personeel op om alles geordend te laten verlopen.
4. Ik vraag u altijd, alvorens de behandeling begint, naar uw gezondheid (de klachten als in punt 1 vermeld) en informeer u over de te volgen stappen binnen de Lancôme Schoonheidssalon.

Bij vragen kunt u de BeautyX parfumerie op telnr. 071-541 35 53 bereiken of u spreekt mijn voicemail in op telefoonnummer 071-541 93 71.
Bij het inspreken van mijn voicemail vermeld u duidelijk uw naam en telefoonnummer waarop ik u kan bereiken en uw vraag.
U kunt ook gebruik maken van de
contactpagina op de website en mij een e-mail sturen.

Ik wens u allen een goede gezondheid in deze vervelende tijd en pas goed op uzelf en u naaste.

Hopelijk tot snel,

uw schoonheidsspecialist

Marcella van der Pot.