UPDATE! COVID-19 Coronavirus & Lancôme Schoonheidssalon weer open 12 mei 2020.

  |   nieuws

Op woensdag 6 mei 2020 heeft de overheid tijdens een persconferentie aangekondigd dat contact beroepen, waaronder schoonheidssalons, weer open mogen op maandag 11 mei 2020.


Het doet mij dan ook een genoegen u als klant te kunnen melden dat de Lancôme Schoonheidssalon weer open gaat vanaf dinsdag 12 mei 2020. (op maandag altijd gesloten)

Echter zijn protocollen van kracht om u als klant inclusief mijzelf te beschermen tegen besmetting van het COVID-19 Coronavirus voor/ tijdens en na een behandeling.

In het kort uitgelegd draag ik zorg voor een met desinfectant (ontsmettingsmiddel op basis van minimaal 70% alcohol) gereinigde salon, schone handdoeken voor/ tijdens en na iedere behandeling.

Voor u als klant gelden de volgende regels:
1. Klanten met (lichte) klachten zoals; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of koorts/ lichaamstemperatuur verhoging moeten thuis blijven en melden spoedig doormiddel van telefoneren naar de Lancôme Schoonheidssalon dan wel BeautyX winkel dat men niet kan komen door bovengenoemde klachten.
2. U volgt aanwijzingen op van het personeel van de BeautyX winkel zodra u deze betreed.
3. U komt op tijd! Maximaal 5 minuten voor uw afspraak zodat niet teveel mensen zich in de wachtruimte beneden bevinden op een kortere afstand van 1,5 meter. Volg hierbij daarom ook de aanwijzing van het BeautyX personeel op om alles geordend te laten verlopen.
4. Ik vraag u altijd, alvorens de behandeling begint, naar uw gezondheid (de klachten als in punt 1 vermeld) en informeer u over de te volgen stappen binnen de Lancôme Schoonheidssalon.

Andere mededelingen:
1. Alle klanten die ik heb moeten annuleren worden door mij persoonlijk telefonisch benaderd voor het maken van een nieuwe afspraak.
2. De toiletten bij de salons zijn enkel en alleen voor personeel bestemd. Probeer als klant alvorens u langs komt thuis naar het toilet te gaan.

Bij vragen kunt u de BeautyX winkel op telnr. 071-541 35 53 of mijn voicemail inspreken op telefoonnummer 071-541 93 71.
Bij het inspreken van mijn voicemail vermeld u duidelijk uw naam en telefoonnummer waarop ik u kan bereiken en uw vraag.
U kunt ook gebruik maken van de contactpagina op de website en mij een e-mail sturen.

Ik wens u allen een goede gezondheid in deze vervelende tijd en pas goed op uzelf en u naaste.

Hopelijk tot snel,

uw schoonheidsspecialist Marcella van der Pot